Tegemist on pereettevõtega, mis sündis suurest kirest mööbli ja disain vastu. Eestvedaja, Lauri Treimann, on koondanud oma pereettevõttesse pikaajalise kogemuse mööblifirma tootmise, müügi- ja juhtimis vallas.

Mööblisalong pakub kaasaegset elukondlikku mööblit Euroopa tipptootjatelt. Tagatud on kõrge kvaliteet ja mõistlik hind ning loomulikult seda mugavalt ning võimalikult kliendisõbralikult. Eesmärk on pakkuda valikut, mida teistest poodidest ei leia, et klientidel oleks võimalik luua eristuv interjöör.
Uue mööblisalongi kujunemist on mõjutanud kindlasti Lauri eluperiood Belgias, kust ongi enamus tooted pärit. Tootevalikus on mööblit igasse tuppa, sh vannituppa. Mööbli juurde leiab ka sobivaid valgusteid ja aksessuaare.

Suure erinevusena teiste salongidega võrreldes on Treimanni salongi suur kunsti valik. Osta saab tunnustatud Eesti kunstnike loomingut: seintel on Katrin Karu, Marju Bormeistri ja Andres Koorti maalid.

Loe edasi…