Oleme koostöös Korsar’itega loodud uuendusliku ja harmoonilise Ethnicraft tootesarja Anders kõrvale ainulaadse illustratsioonide ning kodutekstiilide assortii.

Uue elustiili kaubamärgi The Korsar tagas seisavad õde-venda Hanna ja Karl Korsar. Mõlemad tekstiilikunsti haridusega disainerid liitusid ühise nime alla sel talvel visiooniga luua ajatut, kvaliteetset, end hästi tundma panevat ning silmapaistvat toodet. Mõlemad kunstnikud on arusaamisel, et sa pead tegema seda, mis sind ennast sügavalt vaimustab ja innustab.

Idee luua ühe mööblisarja kõrvale Eesti kunstnike poolt loodud interjööri rikastavate aksessuaaride kollektsioon tekkis soovist pakkuda kokkukõlavat ning terviklikku sisekujunduslikku lahendust.

Anders mööblisari oma peenejoonelise musta metalli ja klaasi koosluses kutsub enda kõrvale midagi silmapaistvat, kuid graafiliselt lakoonilist nagu seda on Karl Korsar’i illustratsioonid. Tema pliiatsist paberile kantud kiretu ning tüüne tegelaskuju sügaval sees elab kirglik karakter, mida kunstnik plahvatuslike värvikombinatsioonide ning pead pööritama panevate mustrite abil edasi annab.

Väljapanek koosneb kuuest illustratsioonist ning kahest padja disainist. Happevabale 100% puuvillasele paberile trükitud graafilised lehed on palistatud musta metalse raamiga. Patjade valikust leiab kirkavärvilise prindi ning sameti kooslusi.

Toodetega saab tutvuda meie salongis Tallinnas Poordi 1.