Ethnicrafti iseloomuga mööbel ja aksessuaarid on klientide südametes kindla koha juba võitnud. Nüüd on aeg esitleda uusi iludusi – Ethnicrafti ilmastikukindlat õuemööbli kollektsiooni. Käsitsi valmistatud välimööbli ehedad materjalid ja elegants loovad hubase õueala, mis kutsub aega maha võtma ja nautima hetke.

Mööblimaailmas hinnatud disaineri Alain van Havre loodud õhulise disainiga ajatud lauad ja toolid on nüüd kohandatud ka õuetingimustesse.

Jacques Deneef luksuslikult kurvika vormiga diivanid ning tugitoolid loovad nähtamatu harmoonia sise- ning väliruumi vahel.

Ethnicrafti tiigipuust käsitsi valmistatud välimööbel on disainitud kohanduma erinevate keskkonnatingimustega. Tiik on tugev ja vastupidav materjal, muutudes ajas aina kaunimaks. Mööbli poleeritud puit on töötlemata, nii saavad tiigi looduslikud õlid pinnale tõusta ning hooldamine on lihtne. Aastatega puidu toon pisut muutub, mõjutamata seejuures mööbli tugevust ning kvaliteeti.

Belgias toodetud pehme mööbli kangas on valmistatud polüpropüleenist. See vastupidav ning hästi kuivav materjal on vett ning mustust hülgav. Ilmastikukindlust lisab ka diivani patjades olev spetsiaalne kiiresti kuivav vaht.

Mööbliesemeid saab täiendavalt kaitsta kangast kattega. Katte all on mööbel kaitstud kõigil neljal aastaajal tuule, vihma, lume ja tolmu eest. UV ning ilmastikukindel kangas on hingav, hoidmaks ära hallituse ning sambla teket mööblile. Kerged katted on masinpestavad ning vastupidavad.

Säti Ethnicrafti disainmööbli pärlid terrassile ja suvi võib tulla!