Selle aasta sügisest alustame hoogsalt juba 6. aastakäiku.

Avasime Treimann mööblisalongi uksed 2017. aastal Tallinna kesklinnas Poordi tänaval. Salongi populaarsus ei lasknud ennast kaua oodata ja nii leidsid kõik sisustusfännid Treimanni salongi näol koha, mis tõi turule värske kontseptsiooni, pakkudes moodsa disaini ja hea hinnaga tooteid brändidelt, kelle lähenemine mööbli tootmisele ja disainile on ka jätkusuutlik ja kaasaegne.

Tiivustatuna kiirest edust ja soovist sisustustoodete valikut veelgi laiendada, tuua juurde uusi ja inspireerivaid brände ning täiendada olemasolevate partnerite kaubavalikut füüsilises keskkonnas, avasime 2021. aasta sügisel juba ligi tuhande ruutmeetri suurune salong Porto Francos. Uus asukoht ja ruumilahendus haagib ideaalselt meie teise suure eesmärgiga: pakkuda lisaks tootevalikule ka vahetuid emotsioone, teenindust, et sisustuse valimine ja ostmine oleks tervikuna nauditav kogemus.

Aga nii nagu kodud on ka meie salong oma tootevalikuga pidevas arengus, jälgides trende maailmas ja Eesti inimeste südamesoove. Juba sellest sügisest saab mitmete uute Prantsuse ja Itaalia sisustusbrändide kõrval tutvuda ka legendaarse Trussardi Casa rikkaliku väljapanekuga.

Oled oodatud salongi Porto Francos Laeva 1, Tallinnas!